Registrera  Logga in  
Byggbranschen
Nät och energi
Fastighet
Kommunal entreprenad
Övriga branscher

Prada Sunglasses Swing

Ta ut tenn ur ugnen och snabbt ordna äpplen och potatiserna runt knogarna. Häll försiktigt 1 kopp öl över knogarna, så de är basted när vätskan häller i tenn. Sätt tillbaka pannan i ugnen. Sänk ugns temperaturen till 325 grader F och stek i 2 timmar.

Vänd ugnen upp till 425 grader F, och basta hockarna med kvarvarande öl. Stek i 30 minuter mer.

Observera:

ovanpå löken och koka dem i 30 minuter.

Ta bort tennet från ugnen och överför äpplen och potatisen till en varm servering. Lyft knogarna på en snittbräda och lämna löken och juice i bladen. Sätt tennet på spisen över medium värme och tillsätt 2 koppar kokande vatten, omrör för att deglaze pannan för att göra en sås. Överför såsen till en serveringskål.

Öl Braised Pork Knuckles med karvägen

till skålen med sprickbildning. Servera med äpplen, potatis, sås och lite tysk senap.

Vänsterfläsk kan förvaras i kylskåpet, tätt omslagen i aluminiumfolie, i upp till 3 dagar. Ät det kallt eller värm upp försiktigt i en kastrull med kvarvarande sås tills det rör sig varmt. Du ska lagra eventuell kvarvarande sås i en separat lufttät behållare i kylskåpet i 1 till Prada Sunglasses Swing 2 dagar.

Prada Sunglasses Swing

Prada Sunglasses Swing

Fläskkött kan frysas i upp till 2 månader, tätt omsläppt i folie och avfrostas över natten i kylskåpet. Även om du har en mängd som Yacht Master Rolex

Prada Sunglasses Swing

Gör resterna rätt:

Prada Sunglasses Swing

Prada Sunglasses Swing

Fläsk och lök kan sättas i rostfritt tenn fram till 1 dag framåt. Skydda med plastfolie och kyl. Gnugga med salt, karväda och vitlök strax innan du lagar mat och laga mat enligt anvisningarna.

Förvärm ugnen till 425 grader F. Sätt salt- och kargenfrön i en skål, hak eller gråt i vitlöket och rör om att kombinera. Lägg till fläskknipparna och gnugga dem bra med karväsblandningen, ta den in i slitsarna i skalen där den blev poäng.

Prada Sunglasses Swing

Prada Sunglasses Swing

Skala löken och skiv dem i rundor och lägg dem i botten av ett rostfritt tenn, gör en säng eller plattform. Sitta knogarna Omega Speedmaster Moonphase

Prada Sunglasses Swing

Prada Sunglasses Swing

är för liten för att vara användbar i sig (ett sannolikt resultat), helt enkelt påse och markera den och frys den för framtida användning i Pantry Paella-receptet.

Ta knäckt av knogarna och släck det i bitar, lägg sedan dem till en serveringsskål. Dra eller hugga fläskköttet och lägg det Klockor Rolex Online

Prada Sunglasses Swing

Prada Sunglasses Swing

Hermes Birkin Black 35

Prada Titanium Frames

Hermes Birkin Etoupe 40

Omega Seamaster Kopia
Guess Cate Satchel

Omega Aqua Terra Pris
Hermes Mini Picotin

Rolex Submariner Red
Rolex Tjej
Prada Axelväska

Kelly Hermes 32

Miu Miu Bag Online

Prada Zipper Wallet

Sunglasses Prada

Omega Seamaster Automatic

Hem / Prada Sunglasses Swing
CENIT - När verksamheten får bestämma
Mandator Om cookies   Site map