Registrera  Logga in  
Byggbranschen
Nät och energi
Fastighet
Kommunal entreprenad
Övriga branscher

Prada Ivory Sunglasses

Nu har BICEP2-laget äntligen publicerat det kontroversiella resultatet i journalen Physical Review Letters.

Fysiker tror att, strax efter Big Bang, blåste universum upp till hundra biljoner biljoner gånger sin storlek eller mer i en bråkdel av en sekund. Prada Ivory Sunglasses Den här plötsliga svampningen kallas kosmisk inflation (som jag tror att du kommer överens är ett bättre Omega Constellation Guld

Prada Ivory Sunglasses

Prada Ivory Sunglasses

De står bakom sin slutsats, men de har introducerat en stor fudgefaktor som öppnar möjligheten att deras resultat beror på damm. De kan inte klara av osäkerheten i Planck-himmelkartan, men de har uteslutit det från deras analys. För att ta reda på om BICEP2 var Rolex Submariner Storlek

Prada Ivory Sunglasses

namn än 'kosmisk plötslig svampning'). Samtidigt fanns utrymme i sig med kvantfluktuationer. Dessa fluktuationer, tänkandet går, växte in i gravitationella vågor som krusade genom rymden, stämplar CMB med ett karakteristiskt polarisationsmönster.

matbord och vattenkylare konversation.

BICEP2-teamet tänkte på detta och försökte utesluta möjligheten baserat på preliminära data från ett rymdteleskop som heter Planck. Men kritiker, inklusive några i närheten av Planck-laget, hävdade att BICEP2-gruppens analys av denna fortfarande obublicerade data kan ha underskattat betydligt dammet och därför överskattade styrkan hos den primordiala signalen.

Prada Ivory Sunglasses

Prada Ivory Sunglasses

Prada Ivory Sunglasses

Problemet är att det finns andra sätt att få ett liknande polarisationsmönster. Speciellt kan damm i vår egen galax efterlikna den 'primordiala' signalen som astrofysiker är efter.

Prada Ivory Sunglasses

Några kommentatorer ringer denna försiktighetshistoria, en historia av över ivriga fysiker som rusar för att göra resultat offentligt utan tillräcklig granskning. Dessa kritiker hävdar att episoden undergräver allmänhetens förtroende för vetenskap och forskare.

I mars summerade världen med nyheterna att BICEP2, ett teleskop beläget vid södra polen, hade plockat upp signaler från universums första trillionde av en trillionde av en trillionde sekund.

Resultaten var ett genombrott, som utgjorde några som den största upptäckten av seklet, och de erbjöd en upplösning till en uppsättning kosmiska mysterier och ett helt nytt fönster in i ett annat. Champagne korkar var poppade, Nobels förutspåddes, och 'B-läge polarisering' blev för ett ögonblick åtminstone ämnet för Rolex Oyster Perpetual Guld Pris

Prada Ivory Sunglasses

Prada Ivory Sunglasses

BICEP2: s uppdrag, som med en handfull andra experiment som det är i vänlig konkurrens, är att välja ut en extremt svag signal i den kosmiska mikrovågsugnbakgrundsstrålningen, ett eko av det ögonblick då vårt barnuniversum först kyldes tillräckligt för att ljuset ska gå igenom det.

ett genombrott eller en botch, måste vi vänta på att andra teleskop ska väga in på frågan och för en djupare analys från BICEP2. (Observationer med olika våglängder kan avslöja mer om signalets verkliga källa .)

Forskare har undersökt CMB i årtionden, upptäckt i sina små temperaturvariationer fröerna som senare växte till galaxer och galaxkluster. BICEP2 och dess konkurrenter letade efter något ännu svårare att observera: en märklig 'twisty' slags ljus som kallas B-polariserad strålning.

BICEP2 genombrott slutar på en kosmisk cliffhanger

BICEP2-upptäckten hade blivit tillkännagiven för pressen och allmänheten innan de hade blivit föremål för en formell granskning. En informell granskning började, online och offline, eftersom forskare runt om i världen porerades över BICEP2-lagets resultat. Vad de hittade verkade sätta hela företaget på randen av fiasko.

Prada Ivory Sunglasses

Prada Ivory Sunglasses

Omega Klockor Dam Guld
Billiga Rolex
Prada Väska Grå

Nylon Prada Crossbody

Prada Small Saffiano Wallet

Hermes Göteborg

Hermes Constance Croco

Omega Seamaster 300
Prada Bag Sale

Guess Darin Crossbody

Köpa Rolex Deep Sea
Handväskor Hermes

Prada Purse Yellow

Prada Rhinestone Sunglasses

Rolex Leather Strap

Hem / Prada Ivory Sunglasses
CENIT - När verksamheten får bestämma
Mandator Om cookies   Site map