Registrera  Logga in  
Byggbranschen
Nät och energi
Fastighet
Kommunal entreprenad
Övriga branscher

Prada Eyeglasses 2017

Förbud mot plastmatskumbehållare som ses i NYC

Prada Eyeglasses 2017

Många New York restauratörer undviker redan skummet. Holloway sa att stadens största plastskum kopp användare, McDonalds och Dunkin 'Donuts, har sagt tjänstemän de' arbetar mot ett alternativ.

Det finns inget datum för en omröstning i rådet, men hörseln präglade ett försök att flytta frågan framåt innan året avslutas. Miljöanpassad borgmästare Michael Bloomberg, som föreslog förbud mot behållare i februari och bakom rådets förslag, lämnar sitt kontor vid slutet av året. Borgmästare valde Bill de Blasio sagt måndag stöder han också.

Prada Eyeglasses 2017

Holloway sade att tjänstemän hittade ersättningarna skulle genomsnittliga endast 2 cent mer per kopp eller kartong.

Men förändringen skulle göra en stor skillnad mot Louis Maldonado, som äger två restauranger som heter Tacos Morelos i Queens.

Men Councilwoman Diana Reyna sade att åtgärden skulle 'otillbörligt belastas småföretag genom att öka lagerkostnaderna' och kunderna skulle slutligen kunna betala priset.

Bloombergs 12-års tjänstgöring har inneburit miljöinitiativ som sträcker sig från att plantera 1 miljon träd för att expandera återvinning under våren för att inkludera all styv plast.

Dunkin 'Brands talesman Michelle King sade i ett uttalande att företaget hoppades att få ersättare inom tre år. McDonalds representanter svarade inte omedelbart på en fråga om frågan.

Stadsrådet väger konkurrerande förslag, däribland en åtgärd som skulle förbjuda behållarna efter ett års undersökning för att se om behållarnas toner skulle kunna Prada Eyeglasses 2017 återvinnas i stället för en möjlighet att förhindra motståndare och motståndare starkt tvist. Stadens plaståtervinningsföretag säger det är inte användbart just nu.

Han sa att hans förfrågningar fann att plastbyten skulle kosta mer än dubbelt så Omega Seamaster Ny

Prada Eyeglasses 2017

Prada Eyeglasses 2017

Men behållarna tar lång tid att bryta ner i deponier, och omedelbara bitar skum komplicerar stadens ansträngningar att återvinna matavfall, sade vice borgmästare Caswell Holloway på måndag. Omkring 23 000 ton plastskum kastas ut per år i New York , där staden årligen spenderar omkring 310 miljoner dollar begravning mer än 3 miljoner ton papperskorgen, sa han.

Prada Eyeglasses 2017

Prada Eyeglasses 2017

Street leverantörer och några matställen prislätta, värmehållande behållare gjorda av expanderat polystyrenskum. Medan folk ofta kallar det Styrofoam, det varumärket inte används i livsmedelsförpackningar, säger tillverkaren Dow Chemical Co.

mycket.

Återvinningsföretag för stadsplastik Sims Kommunalt återvinning kan inte för närvarande bearbeta och marknadsföra plastskum enligt generalchef Thomas Outerbridge. Men den Michigan-baserade tillverkaren Dart Container Corp. har flyttat en plan för att köpa materialet från Sims och leverera det till Indiana för att vara tvättas och återvinns i en Omega Klockor Värdering

Prada Eyeglasses 2017

form som kan användas för att göra fotoramar.

Prada Eyeglasses 2017

'Det' kommer att skada mitt företag väldigt illa, 'sannolikt att kräva att klippa arbetstagarnas' timmar eller lägga en gång, sa han.

'Om det kan återvinnas, så låt oss återvinna det', men stadens tjänstemän tror att 'det är osannolikt, sade Holloway, kallade ett förbud' den mest kostnadseffektiva och rationella sättet att hantera detta. '

Han spenderar ungefär $ 1600 varannan vecka för att beställa totalt 2500 skumkoppar och tallrikar. Rolex Datejust Svart

städer och kunde vara på väg ut i New York.

Prada Eyeglasses 2017

Prada Eyeglasses 2017

'Det här är faktiskt en rusa i framtiden för att skydda jorden, för vår miljö, för människor som arbetar i denna bransch', berättade Lewis Fidler medborgare i kommunfullmäktiges saneringskommitté under en ofta spetsad hörsel som spände över mer än sex timmar.

Prada Eyeglasses 2017

Prada Zodiac Bag

Guess Väskor Nyheter

Prada Eyeglass Frames

Prada Saffiano Aquamarine

Rolex Damklocka Begagnad 1972
Rolex Guld Klocka Dam
Prada Swing Sunglasses

Hermes Mini Garden

Bags Miu Miu Sale

Hermes Birkin Black Bag

Guess Fynn Carryall

Rolex Blå Röd
Prada Wristlet Wallet

Omega Klocka Kvinna
Rolex Klocka Stockholm

Hem / Prada Eyeglasses 2017
CENIT - När verksamheten får bestämma
Mandator Om cookies   Site map